Femke van Biezen

Paardenarts

Femke van Biezen - Paardenarts
Femke van Biezen Paardenarts

Ik ben Femke van Biezen. Ik werk sinds februari 2019 bij de praktijk.

Ik ben op mijn negende gaan rijden bij een manege en sindsdien ben ik verkocht! Mijn eigen paard is met pensioen en ik heb nu ook geen tijd meer om te rijden, maar werken met paarden vind ik nog iedere dag fantastisch!

Na mijn studie in Utrecht, waar ik de Master Paard heb gevolgd, heb ik twee jaar in de Schotse Hooglanden gewerkt. Voor mij een droom die uitkwam. Ik heb daar veel gebitten gedaan en verder alle eerstelijnszorg en spoed.

In 2018 ben ik terug gekomen naar Nederland voor de geboorte van mijn dochter Louisa en om samen te zijn met mijn partner Tim. Eind 2018 ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en in Ridderkerk uitgekomen.

Inmiddels ben ik me wat meer aan het toeleggen op specifieke gebieden waarbij tandheelkunde, kies- en snijtand extracties, inwendige ziekten en huidproblemen mijn specifieke interesse hebben. Ik heb in de zomer 2020 het theorie-examen van de NVGGP behaald en hoop op korte termijn ook het praktijk-examen af te ronden waarmee ik gediplomeerd gebitsverzorger en paardentandarts ben.